Fængslet tro (PRINT SELV udgaven) Et spil for 4-5 personer, som lukkes ind i et lokale, som skal forestille det fængsel apostlen Paulu.. Product #: 1042 Regular price: $150.00 $150.00

Fængslet tro (PRINT SELV udgaven)

Tags: escape room

Pris: kr.150,00kr.

Først ser deltagerne en introvideo, hvor de møder historien om Paulus i fængslet. De får at vide, at de nu stadig sidder i fængslet og skal prøve at slippe ud derfra - men først skal de finde ud af hvad det var, Paulus troede på.

Spillet består dels af 3 kuverter med opgaver relateret til Paulus og Jesus.
Men først og fremmest består spillet af opgaver som kræver samarbejde og ikke-lineær tænkning, når deltagerne skal finde rundt i lokalet og søge efter koder og talkombinationer, som åbner for kuverterne med opgaverne.

Spillet er en transportabel, kristen-pædagogisk udgave af de såkaldte 'Escape Room', hvor deltagerne lukkes ind i et lokale og ved hjælp af objekter, nøgler, talkombinationer og skjulte spor skal finde ud af lokalet.

I det transportable 'Fængslet tro' er der ikke avancerede faldmekanismer, magnetiske dørlukninger osv., men masser af kort med hints, opgaver og billeder der tilsammen giver både svar på spørgsmålene i kuverterne og koderne til at komme videre i spillet.

INTROVIDEOER:
Se introvideoen: Klik ovenfor på fanen 'Introvideoen' og se den video, deltagerne skal se før de lukkes ind.
Se guidevideoen: Klik ovenfor på fanen 'Guidevideoen' og se videoen der forklarer, hvordan man efter køb sætter spillet op. Videoen kan også give dig en ide om det her er noget, du bør købe.

BEMÆRK
: Dette er udgaven, hvor du selv PRINTER alting. Du kan også købe udgaven, hvor du får alt tilsendt med brevpost (klik her).

ALDERSGRUPPE: Fra 12 år. Altså ikke et spil for mindre børn.

KRAV: Kræver ingen forkundskaber om kristendommen - ja, man kan sige, at folk med stor viden om kristendommen vil finde flere af spørgsmålene i spillet meget simple.

ANTAL: Højst 4-5 deltagere om ét spil og dermed ét lokale. Ønsker du at flere skal spille, fx samtidig, skal spillet sættes op i flere lokaler uafhængigt af hinanden (og skal altså enten købes i flere udgaver eller printes i flere udgaver, afhængigt af hvilken version du køber).

UDSTYR: Saks, tape, hobbykniv. Og bemærk, at der kræves adgang til mindst én mobiltelefon med internetadgang og en app, der kan scanne QR-koder.Her kan du se den introvideo, som deltagerne skal se, før de lukkes ind i lokalet og går i gang med spillet.
I manualen, som følger med spillet, beskrives det hvordan du kan vise deltagerne videoen.


Her kan du se et meget simpelt eksempel på, hvordan spillet kan sættes op.
Denne video gælder for både "print-selv" udgaven, for den professionelt trykte med kuverter og for den "store" udgave med rigtige hængelåse og æsker.

I videoen gives et simpelt eksempel, sådan at du kan få en ide om, hvor enkelt det kan sættes op - og dermed også hvor meget lidt fantasi, et bedre lokale osv. kan gøre, så spillet virkelig fremstår bedst muligt for deltagerne:


Indkøbskurv

Betaling

Du kan betale med Visa/Dankort (desværre ikke Mastercard)
Der tillægges et kortgebyr på 2%.
Der benyttes en sikker SSL-forbindelse ved betalingen.