Fængslet tro (TRYKT udgave) Et spil for 4-5 personer, som lukkes ind i et lokale, som skal forestille det fængsel apostlen Paulu.. Product #: 1043 Regular price: $350.00 $350.00

Fængslet tro (TRYKT udgave)

Tags: escape room

Pris: kr.350,00kr.

Først ser deltagerne en introvideo, hvor de møder historien om Paulus i fængslet. De får at vide, at de nu stadig sidder i fængslet og skal prøve at slippe ud derfra - men først skal de finde ud af hvad det var, Paulus troede på.

Spillet består dels af 3 kuverter med opgaver relateret til Paulus og Jesus.
Men først og fremmest består spillet af opgaver som kræver samarbejde og ikke-lineær tænkning, når deltagerne skal finde rundt i lokalet og søge efter koder og talkombinationer, som åbner for kuverterne med opgaverne.

Spillet er en transportabel, kristen-pædagogisk udgave af de såkaldte 'Escape Room', hvor deltagerne lukkes ind i et lokale og ved hjælp af objekter, nøgler, talkombinationer og skjulte spor skal finde ud af lokalet.

Det er i allerhøjeste grad oplagt at afslutte spillet med fx en andagt eller bibeltime om, hvad det var for en tro, Paulus havde - og hvorfor mennesker kommer i fængsel på grund af den kristne tro.

I det transportable 'Fængslet tro' er der ikke avancerede faldmekanismer, magnetiske dørlukninger osv., men masser af kort med hints, opgaver og billeder der tilsammen giver både svar på spørgsmålene i kuverterne og koderne til at komme videre i spillet.

INTROVIDEOER:
Se introvideoen: Klik ovenfor på fanen 'Introvideoen' og se den video, deltagerne skal se før de lukkes ind.
Se guidevideoen: Klik ovenfor på fanen 'Guidevideoen' og se videoen der forklarer, hvordan man efter køb sætter spillet op. Videoen kan også give dig en ide om det her er noget, du bør købe.

BEMÆRK: Dette er udgaven som er professionelt trykt, og som inkluderer kuverter med klistermærker på og sendes med brevpost til dig som modtager. Du kan også købe udgaven, hvor du PRINTER alting selv (klik her).

ALDERSGRUPPE: Fra 12 år. Altså ikke et spil for mindre børn.

KRAV: Kræver ingen forkundskaber om kristendommen - ja, man kan sige, at folk med stor viden om kristendommen vil finde flere af spørgsmålene i spillet meget simple.

ANTAL: Højst 4-5 deltagere om ét spil og dermed ét lokale. Ønsker du at flere skal spille, fx samtidig, skal spillet sættes op i flere lokaler uafhængigt af hinanden (og skal altså enten købes i flere udgaver eller printes i flere udgaver, afhængigt af hvilken version du køber).

UDSTYR: Saks, tape, hobbykniv. Og bemærk, at der kræves adgang til mindst én mobiltelefon med internetadgang og en app, der kan scanne QR-koder.

adf


asdf

Indkøbskurv

Betaling

Du kan betale med Visa/Dankort (desværre ikke Mastercard)
Der tillægges et kortgebyr på 2%.
Der benyttes en sikker SSL-forbindelse ved betalingen.