Konfirmand

Hej konfirmander!
Velkommen til siden med onlineopgaver til Mission Konstantin.
Din opgave er at løse de opgaver, du ser her. Når du har løst dem, får du tildelt point, og de point får din klan. Pointene kan du se i kolonnen her til højre (hvis du sidder en computer).

Når du er færdig med opgaverne, skriver du allernederst dit navn og klikker “Send.”

Læs i Joh 3,16 og i 2 Mos 4,12 om Moses

Hilsen Carsten.

OPGAVE 1

Den første opgave handler om dig! Udfyld spørgeskemaet her, som handler om dig som menneske. Måske lærer du noget nyt om dig selv, når resultatet vises til sidst. Opgaven  starter, når du klikker på knappen “Begynd.”

OPGAVE 2

For at finde rundt i Bibelen skal man kende “koderne”, altså de forkortelser som Bibelens 66 bøger har. Træk forkortelserne hen på de rigtige felter:

OPGAVE 3

Kan du huske, at vi sidste gang havde om skabelsen: Gud skabte himlen og jorden på 7 dage. Til sidst skabte han Adam og Eva. Bibelen fortæller, at efter Adam og Eva var skabt, gik det galt. De spiste af et forbudt træ og var ulydige imod Gud.

Denne video handler om dén situation, da Adam og Eva var ulydige mod Gud. Når du ser videoen, dukker der både informationer og opgaver op. Videoen standser automatisk og begynder igen automatisk, når du har læst informationen eller løst opgaven der dukker op:

Du skal først løse de 3 opgaver ovenfor, før du her skriver dit navn og klikker SEND.

Skriv dit navn her