Bibelsmugler (TRYKT udgave)

kr.1,500.00

Et spil for 4-8 personer, som skal på bibelsmugler-mission.
Spillet kan bruges som et transportabelt ‘escape room’, i stil med “Fængslet tro” (læs mere her), eller det kan gøres enkelt, som et brætspil ved et bord.
En transportabel, kristent-pædagogisk udgave af de kendte ‘Escape Room.’

Varenummer (SKU): f0030 Kategori:

Beskrivelse

Åbne Døre Danmark har afprøvet spillet og udtaler:
Spillet har potentiale i vores arbejde… gode opgaver… Fedt at meget af det køre elektronisk og at man kan tjekke sine svar og få hints her.”

Først ser deltagerne en introvideo, som handler om bibelsmugling.
Dernæst løser de en test/startopgave, og 4 af spillerne i gruppen får tildelt en særlig “person/karakter”. Det er ikke dem, der alene skal løse opgaverne, men de skal lede hele gruppen i dele af missionen.

Efter introvideo og testopgave venter der 5 kuverter.
Én efter en skiftes de 4 udvalgte til at lede gruppen i bibelsmuglermissionen.
Bemærk, at enkelte af opgaverne er lidt svære at løse. Opgaverne kræver ikke bibelkundskab men dygtigt samarbejde om at løse puzzles og finde spor.

Spillets gang styres vha en mobiltelefon med adgang til en QR-scanner app.
Alle svar og koder indtastes via mobiltelefonen.

I slutningen af spillet får deltagerne adgang til en lille “leg” og en bonusvideo, hvor de ser optagelser fra en faktisk smuglermission.

Det er oplagt at afsluttet spillet med fx en bibeltime eller besøg af folk, som kender til bibelsmugling.

Spillets idé bygger på de såkaldte ‘Escape Room’, hvor deltagerne lukkes ind i et lokale og ved hjælp af objekter, nøgler, talkombinationer og skjulte spor skal finde ud af lokalet.

INTROVIDEO:
Se introvideoen: Se den video, deltagerne skal se før de lukkes ind.

BEMÆRK: Dette er udgaven, som er professionelt trykt og tilsendes med brevpost. Du kan også købe udgaven, hvor du printer alt selv (klik her).

ALDERSGRUPPE: Fra 10 år.

KRAV: Kræver ingen forkundskaber om kristendommen, men enkelte af opgaverne er svære at løse.

ANTAL: Fra 4-8 deltagere om ét spil og dermed ét lokale. Ønsker du at flere skal spille, fx samtidig, skal spillet sættes op i flere lokaler eller ved flere borde uafhængigt af hinanden (og skal altså enten købes i flere udgaver eller printes i flere udgaver, afhængigt af hvilken version du køber).

UDSTYR: Saks, tape. Og bemærk, at der kræves adgang til mindst én mobiltelefon med internetadgang og en app, der kan scanne QR-koder.