Fængslet tro (PRINT SELV udgaven)

kr.800.00

Et spil for 4-5 personer, som lukkes ind i et lokale, som skal forestille det fængsel apostlen Paulus og Silas lige her sluppet ud af.
En transportabel, kristent-pædagogisk udgave af de kendte ‘Escape Room.’

Varenummer (SKU): f0027 Kategori:

Beskrivelse

Først ser deltagerne en introvideo, hvor de møder historien om Paulus i fængslet. De får at vide, at de nu stadig sidder i fængslet og skal prøve at slippe ud derfra – men først skal de finde ud af hvad det var, Paulus troede på.

Spillet består dels af 3 kuverter med opgaver relateret til Paulus og Jesus.
Men først og fremmest består spillet af opgaver som kræver samarbejde og ikke-lineær tænkning, når deltagerne skal finde rundt i lokalet og søge efter koder og talkombinationer, som åbner for kuverterne med opgaverne.

Spillet er en transportabel, kristen-pædagogisk udgave af de såkaldte ‘Escape Room’, hvor deltagerne lukkes ind i et lokale og ved hjælp af objekter, nøgler, talkombinationer og skjulte spor skal finde ud af lokalet.

I det transportable ‘Fængslet tro’ er der ikke avancerede faldmekanismer, magnetiske dørlukninger osv., men masser af kort med hints, opgaver og billeder der tilsammen giver både svar på spørgsmålene i kuverterne og koderne til at komme videre i spillet.

INTROVIDEO:
Se introvideoen: Den video deltagerne skal se, før de lukkes ind:


BEMÆRK
: Dette er udgaven, hvor du selv PRINTER alting. Du kan også købe udgaven, hvor du får alt tilsendt med brevpost (klik her).

ALDERSGRUPPE: Fra 12 år. Altså ikke et spil for mindre børn.

KRAV: Kræver ingen forkundskaber om kristendommen – ja, man kan sige, at folk med stor viden om kristendommen vil finde flere af spørgsmålene i spillet meget simple.

ANTAL: Højst 4-5 deltagere om ét spil og dermed ét lokale. Ønsker du at flere skal spille, fx samtidig, skal spillet sættes op i flere lokaler uafhængigt af hinanden (og skal altså enten købes i flere udgaver eller printes i flere udgaver, afhængigt af hvilken version du køber).

UDSTYR: Saks, tape, hobbykniv. Og bemærk, at der kræves adgang til mindst én mobiltelefon med internetadgang og en app, der kan scanne QR-koder.