Historien om Josef

kr.1,000.00kr.1,500.00

9 poster/stadier med opgaver til Bibelens historie om Josef.

Varenummer (SKU): f0043 Kategori:

Beskrivelse

På vandring i Bibelens historie om Josef, som sælges af sine brødre som slave til Egypten. Vandringen og opgaverne er bygget op omkring 12 korte klip (typisk 1-3 minutter) fra tegnefilmen “Josef – Drømmenes konge.”
Der er 8 stadier/poster, som følger historien om Josef, og opgaverne veksler mellem quizspørgsmål, opslag i Bibelen (enten på mobilen eller en trykt Bibel) og opgaver, hvor deltagerne skal indspille 30 sekunders video- eller lydsvar.
Samlet varighed for mobilvandringen/løbet er omkring 45-55 minutter.
Se screenshots fra mobilvandringen her på siden.

De 8 stadier/poster
1: Elsket – mere end de andre
2: Bøjede neg
3: Plottet imod Josef
4: Potifar og hustruen
5: Teenager i fængsel
6: Drømmetyder og hersker
7: Bægeret og tilgivelsen
8: Ondt vendt til godt

Teknik
Deltagerne inddeles i grupper, og der skal i hver gruppe være mindst 1 smartphone med internet, GPS og kamera.
På de smartphones, der bruges, skal appen “ActionBound” installeres. De endelige resultater af vandringen kan ses på en computer eller smartphone, fx tilsluttet projektor/skærm, men det kræver, at der er internet på computeren/smartphonen.

Med eller uden GPS
Mobilvandringen “Historien om Josef” fås i 2 udgaver, med eller uden GPS. Udgaven uden GPS betyder, at deltagerne blot scanner QR-koden og går i gang med opgaverne uden de behøver bevæge sig rundt. De kan sidde i et lokale og løse alle opgaverne.
Udgaven med GPS kræver, at deltagerne bevæger sig fra GPS-punkt til GPS-punkt og først får opgaverne vist på skærmen når de befinder sig det korrekte sted.

Afrunding
Mobilvandringen “Historien om Josef” egner sig særdeles godt til at blive afrundet med en andagt eller bibeltime bygget på temaer fra historien om Josef. Når deltagerne har løst opgaverne og vinderen er fundet, kan en af lederne fx holde andagten/bibeltimen.

Før bestilling
Det er vigtigt at du beslutter hvilken udgave du ønsker, før du bestiller: Ønsker du udgaven uden GPS eller med GPS? Hvis du bestiller med GPS, bliver du kontaktet af forkyndelse.dk, som sammen med dig/dit lederteam indsætter de GPS-punkter I ønsker. Det kan fx være, at I skal bruge mobilvandringen på en lejr, og så er det vigtigt, at deltagerne kommer rundt på lejren/området ved lejren, og derfor sørger forkyndelse.dk for at indsætte de punkter på vandringen som I ønsker. Fx kan det være, at første punkt på vandringen er i mødesalen; næste er nede ved stranden; næste er på boldbanen; næste er ved cykelskuret, osv. Indsættelse af disse GPS-punkter hjælper forkyndelse.dk med.

Hvad får du, når du bestiller?
Uanset om du bestiller med eller uden GPS, modtager du en PDF-fil med et dokument.
Dokumentet egner sig til at blive hængt op, fx på lejrstedet/klublokalet.
Dokumentet viser følgende:
Hvordan deltagerne installerer appen ActionBound og scanner QR-koden til vandringen.
Hvilken side lederne/underviserne skal åbne for at se resultaterne.
Bestiller du udgaven med GPS, bliver du desuden kontaktet af forkyndelse.dk for at få placeret GPS-punkterne som ønsket.

Yderligere information

Udgave

med GPS, uden GPS